Kurt kom forbi Team Schütt i dag

5 May

foto

Vi har tilbragt denne regnfulde mandag med TV Syds kaffedrikkende journalist Kurt Leth. Og det blev en særdeles hyggelig dag, også selv om den obligatoriske kop kaffe blev fortyndet lidt af regndråberne.

Optagelserne startede med en sejltur på vandet i Aarhus. Dagens træning var inspireret af det for nyligt afsluttede World Cup-stævne, hvor vi sejlede vores første medal race (finalesejlads for stævnets ti bedst placerede både, red.) til et stort internationalt stævne.

Læs mere om vores oplevelser ved World Cup-stævnet i den sydfranske by, Hyeres, på http://horsenstilol.dk/?p=335.

Vores træner, Peter Hansen, var med på vandet i dag, og han fik den idé, at vi skulle sejle inde i havnen mellem molen på den ene side og træskibene på den anden. I dag var øvelsen for kameraets skyld, men havnesejladsen er brugbar medal race-træning, fordi den smalle korridor og kaotiske vind i havnehullet giver mange situationer, der kan overføres til de korte finalesejladser.

Kurt virkede ganske tilfreds med, at han kunne forblive tørskoet inde på molen og blot se sejladsen der fra. Kameramanden Thomas var mere eventyrlysten og kom med os ombord på 49eren for at sikre action helt ud i de danske stuer, når indslaget sendes 9. maj 19.30 på TV Syd.

Kig med på fredag og lær os og vores historie lidt bedre at kende. Vi besøger naturligvis også vores hjemby Horsens, og hele syv forskellige personer giver deres mening til kende om, hvad vi er for nogle sejlende søstre.

Advertisements

2 Responses to “Kurt kom forbi Team Schütt i dag”

  1. lena.weihrauch@gmail.com May 5, 2014 at 8:40 pm #

    Fedt 😊

    Sendt fra min HTC-telefon

Trackbacks/Pingbacks

  1. Team Schütt har drukket kaffe med Kurt | Horsens til OL - May 10, 2014

    […] Læs mere om vores dag med Kurt her: https://49erpigerne.wordpress.com/2014/05/05/kurt-kom-forbi-team-schutt-i-dag/ […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: