Run bitch, run!

3 Feb

 

DSC00474

Sejlerlandsholdets Miami Half Marathon-løbeteam. Fra venstre; undertegnede, Jonas Warrer og Marie Thusgaard Olsen.

Søndag morgen kl. 6.15 gik starten på Miami Half Marathon. Det var nogenlunde samtidig med, at de sidste festende sejlere slentrede hjem fra den såkaldte ”Sandbar” i Coconut Grove, hvor man lørdag nat fejrede afslutningen på World Cup-stævnet i Miami.

Siden festen på Sandbar traditionelt hører til blandt en af årets bedste, var det faktisk lidt af et dilemma at vælge den fra til fordel for 21.1 km i løb. Et af livets helt store dilemmaer, selvfølgelig…
Til gengæld var følelsen udmærket, efter vi havde givet den fuld skrue fra Miami Downtown ud på Miami Beach og tilbage igen blandt kæmpe villaer, luksus cruisere og masser af glade løbetosser. Klokken var kun lidt over 8 om morgenen, og tømmermændene befandt sig i benene og ikke i hovedet.

Ind imellem kan det være meget godt at lave noget andet sport end den primære disciplin, man dyrker. Det er motiverende, og i sidste ende handler det om at sætte sig et mål og træne hårdt for at nå det. Jeg lavede et nytårsforsæt, hvor målet var at løbe en halvmaraton under 1:45 i år, og jeg løb til min egen positive overraskelse 5 minutter bedre end min tidligere personligt bedste i tiden 1:43.23. Jeg havde ikke satset på, at målet var nået allerede efter dette løb, så nu må jeg se, hvad årets resterende 11 måneder skal bruges på. Efter planen står sejlsport højt på den liste. Vi har sat os et mål om at etablere os internationalt i top ti dette år, og det kommer til at kræve en super fokuseret indsats fra nu og frem mod VM i september måned.

Team lige ved og næsten

Vi nåede ikke vores mål om en plads blandt de ti bedste til World Cuppen her i Miami, men føler alligevel, at vi har nået en milepæl med træningsperioden herovre, når det kommer til fart og boathandling i den lette vind. Vi blev døbt ”team lige ved og næsten” af vores træner på den sidste dag af stævnet, så det er altså ikke kun os selv, der har følelsen af, at vi ikke er så langt fra at kunne få alle elementerne til at gå op i en højere enhed.

Next stop: Mallorca, hvor vi træner frem mod årets anden World Cup, der sejles den første uge af april.

/Maiken

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: